Följ

Din community är klar för användare

Helpcenter består av två delar: en kunskapsbas och en separat communityplattform. Communityn innehåller frågor och svar som är arrangerade enligt ämne. Frågor kan omfatta idéer, tips eller någon annan communityinformation. Läs Managing community content (på engelska) för att komma igång.

Obs! Se till att du inte blandar ihop ämnen och artiklar. I communityn är ämnen överordnade avsnitt med frågor.

En nyckelingrediens i en framgångsrik community är dess moderatorer. Rekrytera kunniga användare som gärna delar sina produktkunskaper, styr in vilsna användare på rätt spår och lär sig branschens senaste nyheter från andra produktexperter.