Följ

Välkommen till ditt Helpcenter!

Du ser nu ditt nya Helpcenter. Vi har fyllt det med platshållarinnehåll för att hjälpa dig att komma igång. Detta innehåll kan redigeras eller tas bort.

Helpcenter är utformat för att ge dina kunder ett komplett supportalternativ med självbetjäning. Helpcenter består av två delar: en kunskapsbas och en community. Dina kunder kan söka efter artiklar i kunskapsbasen för att lära sig en uppgift eller söka i communityn och ställa frågor till andra användare. Om dina kunder inte kan hitta ett svar kan de skicka in en förfrågan om support.

Ytterligare information finns på Help Center guide for end-users (på engelska).